Wedding Invitation/Announcement

Posted: July 25, 2008 in Life

Assalamu’alaykum warahmatullahi wabarakatuh friends,

All praise is due to Allah, who created the heavens and the earth. I praise Allah and thank Him for all His blessings unto me that I am now about to get married with the woman of my choice. InshaAllah, brothers and sisters, the wedding ceremony will be held on 9th of August 2008 (7 Syaaban 1429H) at the bride’s place in Jitra, Kedah, Malaysia. Map to the place can be referred to the scanned images attached. I would be more than happy if you all can come to our wedding ceremony and for those who cannot come, I hope that you all can make du’a for us, inshaAllah. Hopefully Allah will shower each and everyone of us with His blessings. Amiin.

[21] And among His Signs is this, that He created for you mates from among yourselves, that ye may dwell in tranquillity with them, and He has put love and mercy between your (hearts): verily in that are Signs for those who reflect. (Ar-Rum)

Mohd Faidz Mohamad Shahimin

Advertisements
Comments
  1. taufiq says:

    Nak pegi tapi jauhhhh
    Bile turun KL akh?

  2. lonsaa says:

    eh kat mesia dah sheykh?..turun KL maybe on 16th..tapi tade majlis laa kat KL..mak ngan adik kena gi UK jage kakak ipar baru bersalin lepas nikah nanti..tinggal ayah ngan sorg lagi kakak ipar kat KL..camne nak layan tetamu? adik beradik sume tade kat Mesia..tahun depan insyaAllah akan buat kat KL..

  3. Aini Hanan says:

    congrats lonsaa 🙂

  4. ecan says:

    salam. wah wah lame xdgr cite tau2 nak buat masjid dah ko
    ke aku salah bc name ni?kalo xsalah leh la aku mkn nasi minyak..hehe insyaallah

  5. chako says:

    to my dear classmate…
    congratulations on your bigger day…
    arap2 jangan lupe tanggungjwab tue…
    sori la aku tak dapat hadir time tue
    all da best

  6. Ibn Shahid says:

    MashaAllah. I’m sorry I wont be able to come akhee. Lol Im a little far away. But I make sincere dua for you that Allah blesses you in your marriage and makes both of you a blessing for each other and that he brings you together in harmony and goodness towards each other.

  7. munk says:

    oh2..lonsa..tahniah..saye pon mau mkn nasi minyak juge tp agk jauh maa..ish3..semoga dicucuri rahmat Allah n berbahagia ke anak cucu! 🙂

  8. asan says:

    terima kasih kerana pilih aku jadi best.akan aku laksanakan dgn sebaiknya.. 😀

  9. adzlan says:

    tahniah….minta maaf kerana tidak akan dapat hadir…apa pun….tahniah…..hilang la presiden kelab hati luka jiwa sepi ….bwahahahha

  10. enaez says:

    hye lonsa..salam…
    syukur alhamdulillah nak kahwin dah ex classmate aku ni..bestnye!! aku ingat aku yg nak kawin paling awal..tp rupe2nye ko lak dulu..jeles2…hahaa..takdala..aku calon pun xda..kwang2…moga dirimu berbahagia ke anak cucu yer…selamat pengantin baru..amin..

  11. Zul says:

    Assalamualaikum lonsaa
    da nk kawin da kau.. alhamdulillah.
    nway, congratz for ur coming wedding
    aku xle la nk dtg. klas da start
    insyaAllah ble2 ada rezki jmpe la kte

  12. Khairilz says:

    akum… weh congrats… semoga bahagia ke anak cucu… ko org first dari member2 kite yg bukak lembaran baru hahahhaha

  13. effy says:

    wah…congratz r weh…xsangka member aku ni nak kawin dah..aku doakan semoga ko berbahagia senantiasa n smga hubungan korg akan berkekaln ke anak cucu…insyaAllah..sowey xboleh g bro..

  14. dex says:

    salam bro…nak ucap tahniah berjuta2 kali lg. sorry la tak dpt hadir, tak dpt la pegang d80 ko jd cameraman, hehe…

    apa2pun, semoga semuanya berjalan lancar, amin.

  15. puan espiranza says:

    mabruq2..nnt bwlah ‘adik ipar’ dtg perth ye hehe..:)

  16. kimi oz says:

    Tahniah dah nak kawen ghupenye ye… ish trase nk kawen gak le… hehe

  17. acapres says:

    salam..tahniah! slamat sorg kwn kite nih mendirikan masjid. alhamdulillah..aku xdpt hadir kot ke majlis ko.sori sgt2. xpe..semoga pernikahan ini menjanjikan rahmat tuk korg bedua..amiin.

  18. abqorian says:

    mantap2!!

    maaf le aku xdapat dtg, tgh cuti..

    ‘Allah kumpulkan kau,aku dn semuanya di bawah rahmatNya’ ameennn..

    dh baca ‘adabuz Zihaf?’ kehkehkeh

  19. aNas says:

    brother, kahwin ke tak kahwin – cintaku & rinduku padamu takkan pudar (jgn bakal zaujah jeles dah la…).

    sorry tak dapat datang, tapi yg kat KL tahun depan tu jgn lupa invite 😀

  20. cidos says:

    Anas, aku takut bakal ish terry ko je yang jeles nanti..hahaha.

    teringat zaman muda muda dulu selalu tidur kat katil Faidz..hahaha
    (kasi bakal ish terry pekan lak jeles maut)

  21. Rakan-rakan di Buffalo, New York says:

    Assalamualaikum Faidz dan Ibah,

    Kami di Buffalo, New York mengucapkan tahniah keatas perkahwinan Faidz dan Ibah. Maaf, kami semua tak dapat hadir sebab semuanya tak balik Malaysia this summer.

    Selamat memulakan hidup baru 🙂 Nanti letaklah gambar di website ni or di friendster yer… Kirim salam kat rakan-rakan ATU11 yang hadir nanti.

    Wassalam

  22. zafiq says:

    Baarakallahu lakuma wabaaraka alaikuma waja maa bainakuma fii khair..
    Sory x dpt dtg..tiket balik mesia mahal..hehe!

  23. mat says:

    tah ni ‘ah!

  24. misz presz says:

    salam
    mabruk ala ur marriage
    nnt letakla gambar kawen kt blog ni ek
    tringin nk tgk bakal zaujah anta

  25. nur salisa says:

    tahniah, ibah!
    semoga ibah n psgn bahgia selama-lamanya..

  26. ans says:

    barakallahu fiikuma

  27. qalbi says:

    ..congratulations, Ibah..
    lama x dgr crita..
    thanx 4 d invitations..

  28. nass_sare says:

    alhamdulillah
    aku tumpang gembira….
    tak sangka aku brother2 misg gay2 belako
    na’uzubillah min zaalik

  29. abujamil says:

    assalamualaikum. tahniah syeikh! doakan utk aku pula.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s